FUNCLUB Gothica 1,2,3
Łowcy Smoków
naciskasz b piszesz marvin i naciszkasz jeszcze raz b potem F2 i piszesz kod
Łowcy Smoków
on sie pojawia na ziemi i nie radze go nosić przy diego bo zacznie cię atakować
Łowcy Smoków
nie ma za co już nie gram w gothica ale czenne informacje mam jak zdobyć milion rudy bez kodów na przykład
Hehe niezle w mr tajemnicach to banał ale z kodami bez juz ciężej napewno w swiatynni pradawnych jest duzo rudy a na kodach insert oresack wychodzi ci sakiewka dodaje 25 50 100 500 rudy
Aha moge liczyć na czyjąś pomoc na forum dam moderatora
jak chcecie moderatora robicie tak wysylacie mi pw z nickiem uzytkownika ja daje mu moderatora i git Namawiajcie pare osób pliis bo nowe forum dopiero ruszyło niema puł roku
Ostatnio edytowany przez DomonX (2009-09-23 11:25:34)
Łowcy Smoków
na paczątku zabrać kilof iść do jakiejś kopalni najlepiej do starej kopalni najpliżej i sobie wydobywasz rude hehe i gdzie jest świątynia pradawnych g1 normalnym
Niema aha jak wydobywa rude to dochodzi ??? raczej nie w mr tajemnicach nie AHA
Cord napisał:
http://www.youtube.com/watch?v=rJR3nq2aTWM&feature=related
obejzyj wszystkie odcinki moze cos znajdziesz ciekawego
Obejrzałem wrzyskie na początku jeden spisałem se wrzysko robie płonace miecze sceny efekty płąnace drzewa Bezio balla i kapki aha mam leprzy sposób nA NIEWIDZIALNEGO KOLESIA ROBISZ CH ZAMIENIASZ SIE NACISKASZ F ZAMIENIASZ SIE W KOGO INNEGO JEGO NIEMA GDZIE ON JEST
Ostatnio edytowany przez DomonX (2009-09-24 13:11:47)
Siemka.Mam problem jak chce wlaczyc Konsole to niemoge ciagle klikam "b" i f2 i nic prosze o szybka odpowied albo na pw albo tez na gg : 11526343
No to robisz tak podczas gry naciskasz b ( piszesz ) marvin ( i wychodzisz z konsoli ) b ( naciskasz ) f2 ( karzdy kod poprzedz słowem ) insert ( wystarczy ) i
[ Jeżeli chcecie więcej wejdzie na http://www.gothicfan.pun.pl/register.php ] < z gury dziekuje
aidan60 napisał:
fajnie jestem nowy i gram w gothic 1 dzien i wykonalem misje u Świstaka gram na kodach wykonalem jeszcze misje u Flechera i co dalej
na początku radze iść do diego zawalasz do kopalni po lste od jana wracasz dajesz diego idziesz do thorusa saje ci misje jak sie wyprosisz zabijasz mordraga w tej misji robisz u świstaka i potem diego sie pytasz kto moze mnie czegoś nauczyć idziesz do rączki i ucz się zlodziejswa potem zabijasz wrzyskich na arenie robisz misje od swistaka idziesz do diego potem do thorusa i do gomeza
Ostatnio edytowany przez DomonX (2009-10-22 05:12:06)
Łowcy Smoków
w gothic 1:
b marvin enter esc f2 i macie pasek z kodami
chg-nieśmiertelność
jak widzisz napis nad gościem np lares wciszkasz o i włazisz w niego spoko bo możesz zabrać mu wszystkie rzeczy tylko wyrzuć to z niego pużniej popatrz na siebie i będzie pisać ja wciśnij o i będziesz sobą i zbierz rzeczy wyrzucone przez siebie
jak coś to pytać mam wszystkie kody do gothica1 i gothica2 a no i do gothica3
kali333 nie umie grać bo ciogle pyta o wszystko